RÓLUNK

Köszöntjük a Vecsési Logisztikai Kft. honlapján!

A Vecsési Logisztika Kft. egy olyan cégcsoport részeként végzi a fejlesztéseit, amely évek óta meghatározó szerepet tölt be a raktározásban és a különböző raktártechnikák forgalmazásában. Az országos szintű lefedettség révén számtalan tapasztalat és megoldási alternatíva segíti a szolgáltatásunk egyediségét

A folyamatosa változó igények és a raktározás, tárolás okozta nehézségek felismerése arra ösztökélt bennünket, hogy a rendelkezésünkre álló saját tulajdonú területünkön létrehozzunk egy üde színfoltot, ahol a tárolás fogalma új értelmezést kaphat.

2014-2015-ben elvégzett nagyszabású beruházás eredményeként felépültek és hasznos céljából rendelkezésre állnak szabad csarnokrészek.

Elhelyezkedés szempontjából a raktáraink ideális környezetben a Ferihegyi Repülőtér szomszédságában találhatóak, ahonnan M0 autópálya is percek alatt elérhető.

A kiadásra váró épületrész új és igény szerint tovább formálható. A környezetére igényes és a nyugodt körülményeket értékelő Partnerek jelentkezésére számítunk.

Rólunk

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON E-MAIL CÍMÜNKRE:

VAGY HÍVJON MINKET:

VAGY JÖJJÖN EL HOZZÁNK SZEMÉLYESEN:

Máté István
Ügyvezető/Tulajdonos